Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Póré bundában recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 szál póréhagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 2 dl fehérbor
    • 25 dkg finomliszt
    • 5 dkg reszelt sajt
    • 2,5 dl tejföl
    • 1 dl majonéz
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma
    • só, bors, olaj

    Elkészítése:

    A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk 5 cm-es darabokra. Válasszuk szét a  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt. A fehérbort keverjük össze a liszttel, a reszelt sajttal és a  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgájával. A fehérjét verjük kemény habbá és adjuk hozzá a masszához, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ebbe a masszába mártsuk bele a hagymadarabokat és forró olajban süssük ki. A kisült darabokhoz kínálhatunk a tejfölből, majonézből, és a hozzájuk adott zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített mártogatóst.

    Megjegyzés: Egy igazán egyszerűen elkészíthető étel vegetáriánusok és nem vegetáriánusok számára, és nem utolsó szempont az sem, hogy nem annyira drága.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá