Panírozott vajtök és csillagtök recept

Hozzávalók:
- 1 db patisszon
- 1 db kisebb vajtök
- só
Panírhoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Mártogatóshoz:
- 1 db tömlős krémsajt
- 3-4 ek tejföl
- só
- ízlés szerint snidling
Elkészítése:
A tököket meghámozom, majd tetszés szerinti darabokra szeletelem, majd sózom. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába hempergetem.
Forró olajban aranyszínűre sütöm. A kisült szeleteket papírtörlőn lecsepegtetem.
Elkészítem a mártogatóst hozzá. A krémsajtot elkeverem a tejföllel, majd tetszés szerint ízesítem sóval, borssal, és aprított snidlinggel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »