Ketchupos vegyes zöldség Katától recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg főtt tészta (ki mit szeret)
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg petrezselyemgyökér
- 15 dkg friss vagy 1 kis üveges gomba
- 1-2 szem paradicsom
- 10 dkg zöldpaprika
- 1 szál petrezselyemzöld levél
- 10 dkg póréhagyma (más is jó)
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dkg vaj
- 2 dl ketchup
- só,bors ízlés szerint
- 1 tk szerecsendió
- 1 tk curry
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk és félkarikára vagy csíkokra vágjuk.
A vajat egy serpenyőben felmelegítjük, belerakjuk a felaprított zöldségeket, majd a fűszerekkel megszórjuk és lefedve összepároljuk, végül hozzáadjuk a ketchupot, amivel még 1-2 percig pároljuk.
Főtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »