Ketchupos vegyes zöldség Katától recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg főtt tészta (ki mit szeret)
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg petrezselyemgyökér
- 15 dkg friss vagy 1 kis üveges gomba
- 1-2 szem paradicsom
- 10 dkg zöldpaprika
- 1 szál petrezselyemzöld levél
- 10 dkg póréhagyma (más is jó)
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dkg vaj
- 2 dl ketchup
- só,bors ízlés szerint
- 1 tk szerecsendió
- 1 tk curry
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk és félkarikára vagy csíkokra vágjuk.
A vajat egy serpenyőben felmelegítjük, belerakjuk a felaprított zöldségeket, majd a fűszerekkel megszórjuk és lefedve összepároljuk, végül hozzáadjuk a ketchupot, amivel még 1-2 percig pároljuk.
Főtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »