Ketchupos vegyes zöldség Katától recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg főtt tészta (ki mit szeret)
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg petrezselyemgyökér
- 15 dkg friss vagy 1 kis üveges gomba
- 1-2 szem paradicsom
- 10 dkg zöldpaprika
- 1 szál petrezselyemzöld levél
- 10 dkg póréhagyma (más is jó)
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dkg vaj
- 2 dl ketchup
- só,bors ízlés szerint
- 1 tk szerecsendió
- 1 tk curry
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk és félkarikára vagy csíkokra vágjuk.
A vajat egy serpenyőben felmelegítjük, belerakjuk a felaprított zöldségeket, majd a fűszerekkel megszórjuk és lefedve összepároljuk, végül hozzáadjuk a ketchupot, amivel még 1-2 percig pároljuk.
Főtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »









