Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelkáposzta fasírozott recept

Kelkáposzta fasírozott
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg széles csíkokra vágott kelkáposzta
    • 20 dkg puha felvágott (nálam sonkás szalámi) apró kockára vágva
    • 15 dkg reszelt sajt
    • só, bors és őrölt kömény ízlés szerint
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg zsemlemorzsa

    Sütéshez:

    • zsemlemorzsa
    • olaj

    Elkészítése:

    A kelkáposztát sós vízben majdnem puhára főzzük. Kicsit maradjon roppanós, majd kihűtjük.

    A felvágottat összekeverjük a reszelt sajttal, ízesítjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásokat, zsemlemorzsát és a kihűlt kelkáposztát. 20 percet hagyjuk állni.

    A masszából kis golyókat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, majd forró olajban aranybarnára sütjük.

    Hasábburgonyával, tartármártással nagyon finom ebéd lesz belőle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá