Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karfiol fasírt recept

Karfiol fasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes karfiol
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 zsemle
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • bors
    • zsemlemorzsa
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 2 evőkanál zsiradék

    Elkészítése:

    A karfiolt puhára főzzük sós vízben.

    Villával összetörjük, beletesszük a megáztatott és jól kinyomkodott zsemlét, apróra vágott, megdinsztelt hagymát, a zúzott fokhagymát, 2 tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet, ízlés szerint sót, borsot. Jól összedolgozzuk.

    Felverjük a harmadik tojást, a masszából tetszés szerinti nagyságú pogácsákat csinálunk, először zsemlemorzsába, majd tojásba és újból zsemlemorzsába forgatjuk, majd olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá