Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombavagdalt recept

Gombavagdalt
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg gomba
    • 2 közepes méretű burgonya
    • 4 ek napraforgó olaj
    • zsemlemorzsa
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 tk piros fűszerpaprika
    • bors

    Elkészítése:
    A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsát alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá