Gombavagdalt

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Gombavagdalt

Hozzávalók:

  • 25 dkg gomba
  • 2 közepes méretű burgonya
  • 4 ek napraforgó olaj
  • zsemlemorzsa
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tk piros fűszerpaprika
  • bors

Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Gombát egy kis olajon megdinszteljük. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, reszelt burgonyával, a gombával, a fokhagymával, fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel pogácsát alakítunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütjük.