Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombapörkölt kagylótésztával recept

Gombapörkölt kagylótésztával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g csiperkegomba
    • 4-5 fej vöröshagyma
    • étolaj
    • 1 kis kanál pirospaprika
    • ízlés szerint só, bors
    • 1 kisebb pohár tejföl
    • 1 csomag 500 g kagylótészta

    Elkészítése:
    A vöröshagymát apróra vágom, megfonnyasztom kevés étolajban, sózom, pirospaprikázom, majd a felaprított csiperkegombát rárakom. Vizet nem szoktam aláönteni, mert a gomba levelet ereszt. Addig sűrűn megkavarom, hogy ne égjen le. Amikor majdnem kész megborsozom és hozzáöntöm a tejfölt, egyet forralok rajta és kész is. Közben kifőzöm a tésztát és már tálalható is. Gyorsan elkészíthető. Jó étvágyat hozzá!

    Sztori: Ritkán főzök, mert a fiam nem eszi meg a gombát, de ma külön megleptem a lányomat, mert ő imádja.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá