Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Baconös töltött gomba rántva recept

Baconös töltött gomba rántva
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A hozzávalók:

    • 16 db közepes gomba
    • 20 dkg bacon
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 10 dkg sonka
    • 10 dkg trappista sajt
    • 10 dkg füstölt sajt
    • 2 szál újhagyma
    • őrölt bors

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Előkészítés: A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.

    Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét.

    Még forrón belekeverjük a sajtokat. Hagyjuk hűlni. A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1 szelet baconbe tekerjük, úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket. A gombafejeket duplán bepanírozzuk / liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa /és bő olajban kisütjük. Zöldséges rizst készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá