Hozzávalók:
A hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
Előkészítés: A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét.
Még forrón belekeverjük a sajtokat. Hagyjuk hűlni. A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1 szelet baconbe tekerjük, úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket. A gombafejeket duplán bepanírozzuk / liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa /és bő olajban kisütjük. Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!