Athéni karfiol recept
							Galéria (1)
			
				
					
						
							
								
							
							
						
					
				
			
			
                                    Ők is elkészítették
                            Nehézségi szint:
		Kezdőknek
	Elkészítési idő:
		45 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Olcsó
	Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
 - 2 dl fehérbor
 - 20 dkg liszt
 - 4 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
 - olaj
 
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és ós vízben félpuhára főzzük.
A tojásokból, a liszt feléből a borral, sóval és kevés vízzel sűrű palacsintatésztát keverünk. A karfiolt lisztbe, majd a masszába mártva, bő és forró olajban kisütjük.
Párolt rizst és tartármártást adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											








