Virág díszítésű sonkasaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt füstölt sonka
- 30 dkg burgonya
- 1 db alma
- 3 db ecetes uborka
- 1 ek mustár
- 4 dl tartármártás
- 1/2 kk őrölt bors
- 3 db főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Díszítéshez:
- 3 db lapka sajt
- 1 db sárgarépa
- fodros petrezselyem
Elkészítése:
A sonkát, a főtt tojást, a főtt és megpucolt burgonyát, a meghámozott almát és az ecetes uborkát feldaraboljuk.
Összekeverjük a tartárral, a borssal és a mustárral, majd elkeverjük egy tálba. A tetejére húzunk egy vékony réteg tejfölt. A sajtokat sarkainál befordítjuk.
A közepébe teszünk egy vékony csík sárgarépát. Fodros petrezselyemmel dekoráljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.