Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vendégváró tál recept

Vendégváró tál
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A salátához:

    • 3 uborka
    • 4 paradicsom
    • 2 paprika
    • 1 kisebb fej lilahagyma
    • 15 dkg olajbogyó
    • 25 dkg sajt
    • 2 evőkanál olíva olaj
    • fél citrom leve
    • apróra vágott kapor

    A rántottához:

    • személyenként 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • bors
    • 15 dkg füstölt szalonna
    • 20 dkg félszáraz szalámi
    • barack

    Elkészítése:

    A zöldségeket kockára vágjuk, majd egy nagyobb tálban elkeverjük sóval, borssal olíva olajjal és a citrom levével. Az apróra vágott kaprot is hozzáadjuk, majd a legvégén kockára vágott sajtot belekeverjük és tálaljuk.

    A tojásokat beleütjük egy edénybe sózzuk, borsozzuk, felverjük, majd hozzáadjuk a petrezselymet és pár kocka sajtot, majd az apróra vágott szalonna kiolvadt zsírjában elkészítjük a rántottát.

    Fatálra tesszük, majd szalámi karikákkal körbekerítjük, pörccel megszórjuk, majd tehetjük is az éhes vendég elé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá