Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkás alagút recept

Sonkás alagút
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet gépsonka
    • 2 csemege uborka
    • 10 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg párizsi
    • 2 dl tejföl
    • 1 kis tubus majonéz
    • 1 dl víz
    • 1 ek zselatin
    • 1 leveskocka

    Elkészítése:

    4 apróra vágott főtt tojást, az uborkát, párizsit a tejföllel és a majonézzel összekeverjük.

    A leveskockát a zselatint 1 dl vízzel addig melegítjük, amíg a zseltain felolvad és forrón hozzákeverjük az egész masszához.

    Az őzgerinc formát fóliával, 4 szelet sonkával kibéleljük, ráöntjük a massza felét, közepébe sorba rakjuk a főtt tojásokat, a tetejére öntjük a massza másik felét. Ezután befedjük a maradék sonkával. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

    Tipp:

    Hús mellé vagy önálló ételként is fogyasztható. Gyorsan kész van és nagyon mutatós.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá