Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kaszinótojás recept

Kaszinótojás
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    A besamelhez:

    • 2,5 dkg vaj
    • 2,5 evőkanál liszt
    • 2,5 dl tej
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint szerecsendió
    • ízlés szerint bors

    A töltelékhez:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 2,5 evőkanál majonéz
    • 1 evőkanál pikáns mustár
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint bors

    Elkészítése:

    A tojásokat keményre főzzük.

    Amíg a tojások megfőnek, készítsük el a besamelt. Olvasszuk meg a vajat, majd adjuk hozzá a lisztet. Keverjük csomómentesre, majd adjuk hozzá a tejet és főzzük sűrűre. Tegyük félre az elkészült besamel mártást és hagyjuk, hogy kihűljön.

    A keményre főzött tojásokat pucoljuk meg, majd vágjuk félbe és a tojások sárgáját tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a besamel mártást, a majonézt és a mustárt.Keverjük ki a tölteléket, ha kell akkor, még ízesítsük sóval, borssal.

    A tojáskrémet egy habzsák segítségével töltsük vissza a tojásokba.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá