Kaszinótojás recept

Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük.
Amíg a tojások megfőnek, készítsük el a besamelt. Olvasszuk meg a vajat, majd adjuk hozzá a lisztet. Keverjük csomómentesre, majd adjuk hozzá a tejet és főzzük sűrűre. Tegyük félre az elkészült besamel mártást és hagyjuk, hogy kihűljön.
A keményre főzött tojásokat pucoljuk meg, majd vágjuk félbe és a tojások sárgáját tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a besamel mártást, a majonézt és a mustárt.Keverjük ki a tölteléket, ha kell akkor, még ízesítsük sóval, borssal.
A tojáskrémet egy habzsák segítségével töltsük vissza a tojásokba.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »