Hidegtál sonkatekercsből egyszerűen recept

Hozzávalók:
- 30 dkg selyemsonka (vékony szelet)
- 20 dkg natúr szendvicskrém
- 15 dkg főtt sonka
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg sajt (reszelve)
- 1 ek majonéz (díszítéshez)
- 1 ek gulyáskrém (díszítéshez)
Elkészítése:
A tojást keményre főzzük. A főtt sonkát ledaráljuk. A szendvicskrémmel, apróra vágott tojással és reszelt sajttal jól elkeverjük.
Mindegyik sonka szeletre teszünk egy halmot a krémből, majd feltekerjük.
Majonéz és gulyáskrém pöttyökkel díszítjük. Uborkát szeletelünk mellé és kész is a hidegtál.
Jó étvágyat!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »