Hidegtál sonkatekercsből egyszerűen recept

Hozzávalók:
- 30 dkg selyemsonka (vékony szelet)
- 20 dkg natúr szendvicskrém
- 15 dkg főtt sonka
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg sajt (reszelve)
- 1 ek majonéz (díszítéshez)
- 1 ek gulyáskrém (díszítéshez)
Elkészítése:
A tojást keményre főzzük. A főtt sonkát ledaráljuk. A szendvicskrémmel, apróra vágott tojással és reszelt sajttal jól elkeverjük.
Mindegyik sonka szeletre teszünk egy halmot a krémből, majd feltekerjük.
Majonéz és gulyáskrém pöttyökkel díszítjük. Uborkát szeletelünk mellé és kész is a hidegtál.
Jó étvágyat!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »