Göngyölt csirkemell recept

Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
Minden egyes szelet húsra rakunk egy szelet szalámit, csipetnyi sajtot, negyed főtt tojást, egy vékony szelet paprikát, egy szál petrezselyemzöldet és végül egy darab mozzarella sajtot. Óvatosan felgöngyöljük. Ha szükséges, akkor fogvájóval vagy egyéb módon rögzítjük.
1 tojást felverünk kevés sóval és borssal, majd a göngyölt húsokat beleforgatjuk, majd zsemlemorzsába hempergetjük.
Egy kisebb kiolajozott tepsibe rakjuk a roládokat, tetejét olajjal megcsorgatjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 35 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Tipp:
Bármilyen felvágott mehet bele. Ünnepekre készíthető, gyors és nagyon mutatós.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »