Göngyölt csirkemell recept

Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
Minden egyes szelet húsra rakunk egy szelet szalámit, csipetnyi sajtot, negyed főtt tojást, egy vékony szelet paprikát, egy szál petrezselyemzöldet és végül egy darab mozzarella sajtot. Óvatosan felgöngyöljük. Ha szükséges, akkor fogvájóval vagy egyéb módon rögzítjük.
1 tojást felverünk kevés sóval és borssal, majd a göngyölt húsokat beleforgatjuk, majd zsemlemorzsába hempergetjük.
Egy kisebb kiolajozott tepsibe rakjuk a roládokat, tetejét olajjal megcsorgatjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 35 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Tipp:
Bármilyen felvágott mehet bele. Ünnepekre készíthető, gyors és nagyon mutatós.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »