Göngyölt csirkemell recept
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk.
Minden egyes szelet húsra rakunk egy szelet szalámit, csipetnyi sajtot, negyed főtt tojást, egy vékony szelet paprikát, egy szál petrezselyemzöldet és végül egy darab mozzarella sajtot. Óvatosan felgöngyöljük. Ha szükséges, akkor fogvájóval vagy egyéb módon rögzítjük.
1 tojást felverünk kevés sóval és borssal, majd a göngyölt húsokat beleforgatjuk, majd zsemlemorzsába hempergetjük.
Egy kisebb kiolajozott tepsibe rakjuk a roládokat, tetejét olajjal megcsorgatjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 35 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Tipp:
Bármilyen felvágott mehet bele. Ünnepekre készíthető, gyors és nagyon mutatós.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









