Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csabai karajos hidegtál recept

Csabai karajos hidegtál
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók 6 személyre:

    • 4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta…stb/
    • 1 kg karaj csont nélkül
    • 1 szál csabai csípős kolbász
    • grill fűszer
    • étolaj

    A díszítéshez:

    • lolo saláta (díszítő saláta)
    • kígyó uborka
    • paradicsom
    • lila hagyma
    • paprika
    • petrezselyem zöld

    Elkészítése:
    A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal. Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá. Lefóliázva kb 50 percig sütjük. Levesszük a fóliát és 15-20 percre visszatesszük, míg szép színt kap. Hagyjuk kihűlni. Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.
    Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.
    A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!:)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá