Csabai karajos hidegtál

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók 6 személyre:

  • 4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta…stb/
  • 1 kg karaj csont nélkül
  • 1 szál csabai csípős kolbász
  • grill fűszer
  • étolaj

A díszítéshez:

  • lolo saláta (díszítő saláta)
  • kígyó uborka
  • paradicsom
  • lila hagyma
  • paprika
  • petrezselyem zöld

Elkészítése:
A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal. Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá. Lefóliázva kb 50 percig sütjük. Levesszük a fóliát és 15-20 percre visszatesszük, míg szép színt kap. Hagyjuk kihűlni. Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.
Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.
A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:)