Coleslaw saláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 2 szál sárgarépa
- 1-2 db savanykás alma
- 1 fej vöröshagyma
- 3 ek tárkonyecet (most almaecet volt itthon)
- 3 ek cukor
- 3 ek olívaolaj
- 6-8 ek majonéz
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint tárkony
Elkészítése:
A káposztát, a répát, az almákat és a hagymát lereszelem. Jól megsózom, borsozom és állni hagyom.
Az ecetet, cukrot, olajat és a majonézt elkeverem és a káposztához öntöm. Ízlés szerint még fűszerezem.
Hűtőben hagyom összeérni az ízeket. Grill húsok mellé tökéletes köret.
Másnapra a legjobb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









