Baconbe tekert csirkemell őzgerincformában recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg bacon
- 40 dkg csirkemell
- 4 db zsemle
- vöröshagyma
- ételízesítő
- bors
- só
- petrezselyemzöld
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg trappista sajt
Elkészítése:
Az őzgerincformát kibéleljük alufóliával, egy kissé kiolajozzuk, majd belefektetjük a bacon szeleteket úgy, hogy egy kicsit kilógjanak a formából.
A tojásból, a zsemléből és a fűszerekből tölteléket készítünk, a csirkemellet felszeleteljük, a sajtot lereszeljük. A szalonnára teszünk egy réteg tölteléket, megszórjuk reszelt sajttal, majd rátesszük a csirkemell felét.
Egy picit fűszerezzük, majd újból a töltelék jön, majd a reszelt sajt és a csirkemell. Betakarjuk a maradék töltelékkel, majd ráhajtjuk a szalonnák kilógó végeit és befedjük alufóliával. Előmelegített 180 fokos sütőben 20 percig sütjük. Ha megsül kiborítjuk, levesszük róla a fóliát, majd szeleteljük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.