Baconbe tekert csirkemell őzgerincformában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg bacon
- 40 dkg csirkemell
- 4 db zsemle
- vöröshagyma
- ételízesítő
- bors
- só
- petrezselyemzöld
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg trappista sajt
Elkészítése:
Az őzgerincformát kibéleljük alufóliával, egy kissé kiolajozzuk, majd belefektetjük a bacon szeleteket úgy, hogy egy kicsit kilógjanak a formából.
A tojásból, a zsemléből és a fűszerekből tölteléket készítünk, a csirkemellet felszeleteljük, a sajtot lereszeljük. A szalonnára teszünk egy réteg tölteléket, megszórjuk reszelt sajttal, majd rátesszük a csirkemell felét.
Egy picit fűszerezzük, majd újból a töltelék jön, majd a reszelt sajt és a csirkemell. Betakarjuk a maradék töltelékkel, majd ráhajtjuk a szalonnák kilógó végeit és befedjük alufóliával. Előmelegített 180 fokos sütőben 20 percig sütjük. Ha megsül kiborítjuk, levesszük róla a fóliát, majd szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »