Töltött halfilé recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg filézett hal
- 15 dkg spenót
- 3 dkg vaj
- 15 dkg sajt
- 2-3 ek zsemlemorzsa
- egy FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A halat enyhén sózzuk,borsozzuk, olajozott vagy kivajazott tepsiben 15 percig sütjük. Közben a töltelékhez a spenótot a vajon megpároljuk, zúzott fokhagymát adunk hozzá, a zsemlemorzsát beleforgatjuk és sózzuk.Ha langyosra hűlt hozzáadjuk a tojást és kb 5 dkg reszelt sajtot.A tölteléket a halszeletekre kenjük és betakarjuk a maradék sajttal.10 percre visszatesszük a sütőbe.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.