Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tengeri halfilé zabpelyhes bundában recept

Tengeri halfilé zabpelyhes bundában
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet tengeri halfilé
    • 1 db citrom
    • 1 cs zabpehely
    • finomliszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • étolaj a sütéshez

    Elkészítése:
    A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá. Hagyjuk állni pár percet. A halszeleteket bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk. Óvatosan megpaskoljuk, hogy a zabpehely mindenhol takarja, majd bő olajban kisütjük. Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá