Tejfölös süllő leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25-30 dkg süllő filézve
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehér répa
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál csibe zsír
- kakukkfű
- petrezselyem zöldje
- só
- bors
- 1 evőkanál tejföl
Elkészítése:
A zöldségeket felszeljük csíkokra, az apróra vágott hagymával megpirítjuk a csibezsíron. Felöntjük 1 liter vízzel és sózzuk, borsozzuk. Amikor már majdnem puha, akkor mehet bele a halhús, majd a tejföl. 10 perc alatt összefőzzük és fűszerezzük kakukkfűvel, petrezselyemmel. Isteni.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.