Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tárcsán sült ropogós pontyszeletek recept

Tárcsán sült ropogós pontyszeletek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 db ponty
    • olaj
    • bors
    • őrölt csemegepaprika
    • liszt

    Elkészítése:

    A halat megtisztítjuk, felszeleteljük, besózzuk majd 15-20 percig állni hagyjuk. A lisztet elkeverjük az őrölt csemegepaprikával és a borssal, majd a pontyszeleteket alaposan megforgatjuk benne. A tárcsában olajat hevítünk, és a megforgatott hal szelteket ropogósra sütjük benne.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá