Szalonnás pontyfilé recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- pontyfilé
- 0,5 kg krumpli
- 1 ökölnyi cékla
- só
- bors
- szerecsendió
- 1 ek margarin
- tej ízlés szerint
- szalonna
Elkészítése:
A filéket becsavarjuk a szalonnába, majd sütjük amíg piros nem lesz.
A céklát és a krumplit megfőzzük, majd összetörjük, és vajat, tejet, sót adunk hozzá és kikeverjük pürének.
Borssal és szerecsendióval ízesítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.