Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spenótos-túrós rakott hal recept

Spenótos-túrós rakott hal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:-

    • 500 g tengeri halfilé
    • 250 g túró
    • 1 nagy tejföl
    • 2 csokor petrezselyem
    • 60 dkg friss spenót
    • fej fokhagyma
    • zöldfűszerek (tárkony, oregánó, kapor)
    • só, bors, pár csepp citrom
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg sajt(nekem füstölt volt itthon de bármi jó)

    Elkészítése:
    A spenótot alaposan megmostam majd puhára főztem, végül vajon megpirítottam az összetört fokhagymát és ezen megpároltam a spenót leveleket. A túrót tejföllel, 2 tojással, a zöldfűszerekkel, petrezselyemmel, fokhagymával sóval, borssal összekevertem. Kivajazott hőálló edénybe leraktam a spenót “ágyat”, majd erre a halakat amiket közben megsóztam, borsoztam és kaporral is megszórtam. Úgy raktam, hogy összeérjenek tehát egy réteget alkottak. Ezután meglocsoltam egy pici citrommal és megint spenótot tettem rá. Erre kanalaztam a túrós masszát majd a reszelt sajtot. Addig sütöttem 200 fokon amíg nem lett ilyen szép a teteje:)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá