Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos sült hal recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg fagyasztott lazac vagy tonhal
    • 8 dkg vaj
    • 3 dkg liszt
    • 2 dl tej
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 10 dkg reszelt sajt
    • szerecsendió
    • citromlé

    Elkészítés:
    A felengedett tonhalat megsózzuk, citromlével megcsepegtetjük, és a vaj felével kikent tűzálló tálban, alufóliával letakarva a sütőben megsütjük. Elkészítjük a mártást: a többi vajat a liszttel meg a tejjel sűrűre főzzük, a tűzről levéve beletesszük a sajt felét, a tojássárgáját, azt a levet, amit a hal a sütés során engedett, és sót meg egy csipet reszelt szerecsendiót. A halszeleteket a mártással leöntjük, a maradék sajtot a tetejére szórjuk, és a sütőben megpirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá