Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Roston harcsafilé joghurtos salátával recept

Roston harcsafilé joghurtos salátával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db afrikai harcsafilé
    • 1 db kígyó uborka
    • 4 db tv paprika
    • 4 db paradicsom
    • 2 fej lila hagyma
    • 3 dl joghurt
    • őrölt fehér bors
    • 1 cs metélő hagyma
    • étolaj
    • liszt

    Elkészítése:
    Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal ízesítjük.
    Elkészítés: A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá