Roston harcsafilé joghurtos salátával

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 4 db afrikai harcsafilé
  • 1 db kígyó uborka
  • 4 db tv paprika
  • 4 db paradicsom
  • 2 fej lila hagyma
  • 3 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • 1 cs metélő hagyma
  • étolaj
  • liszt

Elkészítése:
Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal ízesítjük.
Elkészítés: A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!