Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott ponty recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg pontyszelet
    • fél citrom leve

    A panírozáshoz:

    • liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • bőven olaj

    Elkészítés:
    A felszeletelt, besózott halat a citromlével megöntözzük, és fél óráig állni hagyjuk. Utána a szokásos módon panírozzuk, és bő forró olajban kisütjük. A citrom kiválóan elveszi a sokak által nem kedvelt
    ponty mellékízét. Tálaláskor a ropogósra sütött halszeletek tetejére hajszálvékony citromkarikákat rakunk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá