Rántott ponty recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg pontyszelet
- fél citrom leve
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- bőven olaj
Elkészítés:
A felszeletelt, besózott halat a citromlével megöntözzük, és fél óráig állni hagyjuk. Utána a szokásos módon panírozzuk, és bő forró olajban kisütjük. A citrom kiválóan elveszi a sokak által nem kedvelt
ponty mellékízét. Tálaláskor a ropogósra sütött halszeletek tetejére hajszálvékony citromkarikákat rakunk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.