Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rácponty recept

Rácponty
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 60 dkg pontyfilé
    • 5 dkg  zsír
    • 15 dkg füstölt szalonna
    • 10 dkg hagyma
    • 3 db zöldpaprika
    • 3 db paradicsom
    • 1 ek liszt
    • 3 dl tejföl
    • 1 kg nyers burgonya
    • só, bors, pirospaprika

    Elkészítése:

    A tepsit zsírral kikenjük, aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk, ráhelyezzük a hal szeleteket, arra a vékonyra szelt szalonna szeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával.

    Beborítjuk hagyma, paprika, és  paradicsom karikákkal, megöntözzük olvasztott zsírral, és forró sütőbe tesszük. 15 perc sütés után meglocsoljuk a liszttel elkevert tejföllel, és pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek