Rácponty

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 60 dkg pontyfilé
  • 5 dkg  zsír
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg hagyma
  • 3 db zöldpaprika
  • 3 db paradicsom
  • 1 ek liszt
  • 3 dl tejföl
  • 1 kg nyers burgonya
  • só, bors, pirospaprika

Elkészítése:

A tepsit zsírral kikenjük, aljára karikára vágott főtt burgonyát teszünk, ráhelyezzük a hal szeleteket, arra a vékonyra szelt szalonna szeleteket, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával.

Beborítjuk hagyma, paprika, és  paradicsom karikákkal, megöntözzük olvasztott zsírral, és forró sütőbe tesszük. 15 perc sütés után meglocsoljuk a liszttel elkevert tejföllel, és pirosra sütjük.