Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pontypaprikás galuskával recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg halfilé
    • 6 dkg. zsír
    • 5 dkg kolozsvári szalonna
    • 6 dkg. hagyma
    • 15 dkg. gomba
    • 1 ek. liszt
    • 2 dl. tejföl
    • 1 kk. só, paprika
    • 1 dl. fehérbor

    Elkészítése:  Zsírba szalmasárgára pirítjuk a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a darabolt szalonnát, a gombaszeleteket, meghintjük paprikával, felengedjük borral, beletesszük a halat, és fedő alatt pároljuk. 10 perc múlva belekeverjük a tejföllel elkevert liszté, és még 2 percig főzzük. Szaggatott galuskával, karikára vágott erős paprikával kínáljuk.

    Megjegyzés: Ha nem hipermarketben, hanem piacon vagy halásztól vesszük a halat, nagyságrendekkel olcsóbban kijövünk.
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá