Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ponty ragu recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • egy 1 kg ponty
    • 20 dkg leveszöldség
    • 5 dkg vaj
    • 1 dl fehérbor
    • 2 dl tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • citromlé

    Elkészítés:
    A vajban megpirítjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget, és a kétujjnyi széles, ujjnyi hosszú szeletekre vágott halat belerakjuk. Megsózzuk, a bort ráöntjük, és lefedve 15-20 percig pároljuk. Ekkor a tejfölt simára keverjük a tojássárgával, a citromlével, egy kevés sóval, majd a tűzről levett halra öntjük, és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg a tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá