Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes tonhal recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg tonhal
    • 1 evőkanál olaj
    • 5 dkg vaj
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 2 csokor petrezselyemzöld
    • citromlé

    Elkészítés:
    A felengedett tonhalból tenyérnyi szeleteket vágunk, és megolajozott alufólia darabokra fektetjük őket úgy, hogy mindegyik fóliába majd egy szeletet csomagolhassunk. Mindegyiket megsózzuk, megvajazzuk,a citromlével meglocsoljuk, és a nagyon finomra vágott fokhagymát rászórjuk. Végül összevagdossuk a zöldpetrezselymet, gazdagon meghintjük vele a halszeleteket, és a fóliát összehajtva a sütőben 15-20 percig sütjük. Párolt zöldségféle vagy parajpüré illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá