Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Parajos gnocci, grillezett lazaccal recept

Parajos gnocci, grillezett lazaccal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 500 g paraj
    • 2 dl főzőtejszín
    • gnocchi
    • 5 hagyma
    • bors
    • szerecsendió
    • fokhagyma
    • 1 citrom
    • lazac filé

    Elkészítése:
    Serpenyőben a finomra vágott 5 hagymát megfuttatom kevés olajon. Ráteszem a felcsíkozott parajt (spenót) ezt is megfuttatom, sózom, borsozom. Szerecsendió-t egy csipetnyit, fél zúzott fokhagymát teszek rá. Bele teszek 1 marék gnoccit, főzőtejszínnel felöntöm és visszaforralom. A gnocci 3 perc alatt kész a főzőtejszínben, magába szívja és kellemesen krémes lesz, citrom lével ízesítem pluszba. Lazacfilét besózom, bőrét leveszem, és mind a 4 oldalát kevés olajon megsütöm. 3-3 percig oldalanként, félre teszem, hogy kihúzza magát. Kitálalom a gnocchit öblös tányérba, reszelek rá füstölt sajtot, lazacot rá helyezem. Jó étvágyat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá