Parajos gnocci, grillezett lazaccal

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Parajos gnocci, grillezett lazaccal

Hozzávalók:

  • 500 g paraj
  • 2 dl főzőtejszín
  • gnocchi
  • 5 hagyma
  • bors
  • szerecsendió
  • fokhagyma
  • 1 citrom
  • lazac filé

Elkészítése:
Serpenyőben a finomra vágott 5 hagymát megfuttatom kevés olajon. Ráteszem a felcsíkozott parajt (spenót) ezt is megfuttatom, sózom, borsozom. Szerecsendió-t egy csipetnyit, fél zúzott fokhagymát teszek rá. Bele teszek 1 marék gnoccit, főzőtejszínnel felöntöm és visszaforralom. A gnocci 3 perc alatt kész a főzőtejszínben, magába szívja és kellemesen krémes lesz, citrom lével ízesítem pluszba. Lazacfilét besózom, bőrét leveszem, és mind a 4 oldalát kevés olajon megsütöm. 3-3 percig oldalanként, félre teszem, hogy kihúzza magát. Kitálalom a gnocchit öblös tányérba, reszelek rá füstölt sajtot, lazacot rá helyezem. Jó étvágyat.