Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mátyás ponty recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet pontyfilé
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • burgonyapüré
    • 25 dkg gomba
    • 1 kiskanál pirospaprika

    Elkészítés:
    A megsózott pontyszeleteket az olajban mindkét felükön erős tűzön ropogósra sütjük. A megsült halat kiszedjük, és melegen tartjuk. Az olajában megpirítjuk a reszelt hagymát, a paprikával meghintjük, a megtisztított, felszeletelt gombát beletesszük, megsózzuk, és puhára pároljuk. Tálaláskor a halszeleteket burgonyapürére fektetjük, és az egészet a paprikás gombával leöntjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá