Londoni halszelet recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg fagyasztott tengeri hal
- diónyi vaj
- 3 kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 1 kiskanál liszt
- tej
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A vajat felolvasztjuk, a felolvadt, megborsozott halszeleteket ráfektetjük, egy kevés tej és víz keverékét öntjük alá, és alufóliával befedve, a sütőben kb. 20 percig sütjük. A kemény tojásokat apróra vágjuk, a tejföllel meg a liszttel összekeverjük, sűrűre forraljuk, a halra öntjük, jól átforrósítjuk, és a megvagdalt petrezselyemzöldet a tetejére hintjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.