Londoni halszelet

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 80 dkg fagyasztott tengeri hal
  • diónyi vaj
  • 3 kemény tojás
  • 2 dl tejföl
  • 1 kiskanál liszt
  • tej
  • őrölt bors
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
A vajat felolvasztjuk, a felolvadt, megborsozott halszeleteket ráfektetjük, egy kevés tej és víz keverékét öntjük alá, és alufóliával befedve, a sütőben kb. 20 percig sütjük. A kemény tojásokat apróra vágjuk, a tejföllel meg a liszttel összekeverjük, sűrűre forraljuk, a halra öntjük, jól átforrósítjuk, és a megvagdalt petrezselyemzöldet a tetejére hintjük.