Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelbe göngyölt harcsa recept

Kelbe göngyölt harcsa
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg harcsa filé
    • 8 kelkáposztalevél
    • 20 dkg sajt
    • 1 ek rum vagy sherry
    • 1 ek tejföl
    • fél húsleves kocka
    • 2-2 dl tejföl és főzőtejszín

    Elkészítése:

    A kellevelek vastag ereit eltávolítjuk, forrásban lévő, enyhén sós vízben 1-2 percig főzzük, majd lecsepegtetjük.

    A harcsafilét és a sajtot pici kockákra vágjuk és 1 evőkanálnyi tejföllel összekeverjük. Ezt a masszát 8 egyenlő részre osztjuk és a kellevelekbe csomagoljuk, majd egy hőálló sütőtálba sorakoztatjuk őket.
    Kelbe-göngyölt-harcsa-3
    A tejfölt, a tejszínnel és a sherryvel összekeverjük, belemorzsoljuk a fél leveskockát, majd a keltekercsekre öntjük.

    Kb 180 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

    Párolt rizzsel és zöldségekkel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá