Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kék ponty recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg. ponty
    • 5 dkg. vaj
    • 1 sárgarépa
    • 1 gyökér
    • 1 babérlevél
    • 2 ek. só
    • 3 szem bors
    • 0.5 dl. ecet

    Elkészítése: A zöldségeket, fűszereket 1 l. vízbe felforraljuk, leöntjük vele a halat, úgy, hogy ellepje. Fedő alatt 15 percig pároljuk vagy addig, amíg kék színt nem kap. Megolvasztott vajjal leöntjük, sós főtt burgonyával tálaljuk.
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá