Kapros sült pangasius recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- pangasius szeletek
- 2 nagy répa
- 2 nagy zöldség
- 1 nagy zeller
- uborka
- joghurt
- kapros saláta öntet
- friss kapor
- só
- színes bors
- szárított fokhagymapor
- halfűszer
- olaj
- natúr joghurt
Elkészítése:
A zöldségeket egyforma kockára vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, szárított fokhagymával beszórjuk, meglocsoljuk kb egy evőkanál olajjal és jól összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe egyengetjük, előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
A halat sózzuk, halfűszerrel, fokhagymaporral beszórjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, etejére apróra vágott kaprot szórunk, pici olajjal meglocsoljuk, majd sütőben készre sütjük.
Az uborkát kockára vágjuk, a joghurtot összekeverjük a kapros öntettel, pici citromlével, sóval és jól összekeverjük, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.