Joghurtos cápaharcsa recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1000 g cápaharcsa
- 300 g fehér joghurt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 gerezd fokhagyma
- 150 g reszelt sajt
- só
- őrölt bors
- grill fűszerkeverék grill
- olívaolaj
Elkészítése:
A filézett cápaharcsa szeleteket megszórjuk sóval, fűszerkeverékkel. Egy sütőtálat enyhén kikenünk olajjal és berakjuk a halszeleteket.
A joghurtokat keverjük össze a tojásokkal, sózzuk meg, ízesítsük meg őrölt borssal, zúzott fokhagymával, majd öntsük le a halszeleteket. Megszórjuk reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-35 percet sütjük.
Főtt krumplival, rizzsel, salátával tálaljuk.
Forrás: https://www.receptekaz.com
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.