Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Joghurtos cápaharcsa recept

Joghurtos cápaharcsa
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1000 g cápaharcsa
    • 300 g fehér joghurt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 150 g reszelt sajt
    • őrölt bors
    • grill fűszerkeverék grill
    • olívaolaj

    Elkészítése:

    A filézett cápaharcsa szeleteket megszórjuk sóval, fűszerkeverékkel. Egy sütőtálat enyhén kikenünk olajjal és berakjuk a halszeleteket.

    A joghurtokat keverjük össze a tojásokkal, sózzuk meg, ízesítsük meg őrölt borssal, zúzott fokhagymával, majd öntsük le a halszeleteket. Megszórjuk reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-35 percet sütjük.

    Főtt krumplival, rizzsel, salátával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá