Joghurtos cápaharcsa

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Joghurtos cápaharcsa

Hozzávalók:

  • 1000 g cápaharcsa
  • 300 g fehér joghurt
  • 2 tojás
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 150 g reszelt sajt
  • őrölt bors
  • grill fűszerkeverék grill
  • olívaolaj

Elkészítése:

A filézett cápaharcsa szeleteket megszórjuk sóval, fűszerkeverékkel. Egy sütőtálat enyhén kikenünk olajjal és berakjuk a halszeleteket.

A joghurtokat keverjük össze a tojásokkal, sózzuk meg, ízesítsük meg őrölt borssal, zúzott fokhagymával, majd öntsük le a halszeleteket. Megszórjuk reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 30-35 percet sütjük.

Főtt krumplival, rizzsel, salátával tálaljuk.