Illatos omlós hal recept

Hozzávalók:
Halhoz:
- 1 kg bármilyen halfilé (lehet csirkemell is)
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg rétes liszt
- 12 dkg keményítő
- 12 dkg kukorica liszt
- tej amennyit a liszt fel vesz
Salátához:
- ½ fej édes káposzta
- ½ fej lila káposzta
- ½ fej kel káposzta
- 4 kisebb fej lila hagyma
- 1 cs rukkola
- 1 db hegyes erős paprika
- ½ kaliforniai paprika
- 2 evőkanál lenmag
- 2 evőkanál napraforgómag
- 2 evőkanál tökmag
- 1 citrom leve
- 1 dl olíva olaj
Elkészítése:
Hal:
A tojások fehérjét habzásig verjük, hozzákeverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk.
A húsokat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben, belemártjuk a masszába és bő forró olajban hirtelen kisütjük.
Saláta:
A zöldségeket felaprítjuk egy nagy tálba tesszük, rászórjuk a magokat, meglocsoljuk a citrom lével és az oliva olajjal. Jól összekeverjük és fogyasztás előtt legalább 1 órát állni hagyjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »