Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Illatos omlós hal recept

Illatos omlós hal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Halhoz:

    • 1 kg bármilyen halfilé (lehet csirkemell is)
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 12 dkg rétes liszt
    • 12 dkg keményítő
    • 12 dkg kukorica liszt
    • tej amennyit a liszt fel vesz

    Salátához:

    • ½ fej édes káposzta
    • ½ fej lila káposzta
    • ½ fej kel káposzta
    • 4 kisebb fej lila hagyma
    • 1 cs rukkola
    • 1 db hegyes erős paprika
    • ½ kaliforniai paprika
    • 2 evőkanál lenmag
    • 2 evőkanál napraforgómag
    • 2 evőkanál tökmag
    • 1 citrom leve
    • 1 dl olíva olaj

     

     

    Elkészítése:

    Hal:

    A tojások fehérjét habzásig verjük, hozzákeverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk.
    A húsokat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben, belemártjuk a masszába és bő forró olajban hirtelen kisütjük.

    Saláta:

    A zöldségeket felaprítjuk egy nagy tálba tesszük, rászórjuk a magokat, meglocsoljuk a citrom lével és az oliva olajjal. Jól összekeverjük és fogyasztás előtt legalább 1 órát állni hagyjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá