Illatos omlós hal recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Halhoz:
- 1 kg bármilyen halfilé (lehet csirkemell is)
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg rétes liszt
- 12 dkg keményítő
- 12 dkg kukorica liszt
- tej amennyit a liszt fel vesz
Salátához:
- ½ fej édes káposzta
- ½ fej lila káposzta
- ½ fej kel káposzta
- 4 kisebb fej lila hagyma
- 1 cs rukkola
- 1 db hegyes erős paprika
- ½ kaliforniai paprika
- 2 evőkanál lenmag
- 2 evőkanál napraforgómag
- 2 evőkanál tökmag
- 1 citrom leve
- 1 dl olíva olaj
Elkészítése:
Hal:
A tojások fehérjét habzásig verjük, hozzákeverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk.
A húsokat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben, belemártjuk a masszába és bő forró olajban hirtelen kisütjük.
Saláta:
A zöldségeket felaprítjuk egy nagy tálba tesszük, rászórjuk a magokat, meglocsoljuk a citrom lével és az oliva olajjal. Jól összekeverjük és fogyasztás előtt legalább 1 órát állni hagyjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.