Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Harcsapaprikás túrógaluskával recept

Harcsapaprikás túrógaluskával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg harcsafilé
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1/2 paradicsom
    • 4 karika paprika (nálam most kápia)
    • bors
    • 1 dl tejföl
    • őrölt paprika

    Galuskához:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg túró
    • 2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt

    Elkészítése:

    A hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztom, sózom, borsozom, paprikázom, majd kevés vízzel felengedem. Jó sűrű alapot készítek. A halat kockára vágom és amikor jól megfőtt a hagyma, akkor beleteszem és felengedem 3 dl vízzel. Kb 20 percig főzöm, majd a tejföllel behabarom.

    A galuskához a tojást 1 dl vízzel elkeverem és hozzáadom az áttört túrót. Liszttel nokedlitésztát készítek és sós, olajos, forró vízbe szaggatom és kifőzöm.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá