Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Harcsafilé ceruzababbal és gnoccival recept

Harcsafilé ceruzababbal és gnoccival
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet afrikai harcsafilé
    • 1 ek liszt
    • só, bors
    • 40 dkg ceruzabab
    • 40 dkg gnocci
    • 4 ek vaj

    Elkészítése:

    A halat sózzuk borsozzuk, megforgatjuk lisztben és hevített vajon átsütjük mindkét oldalát.

    A babot párolóban félpuhára pároljuk, majd forró vajon átforgatjuk, és sózzuk, borsozzuk.

    A gnoccit szintén külön serpenyőben kevés vajon megpirítjuk. Tálaljuk a hallal és a babbal. Könnyű hétköznapi ebéd.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá