Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Haltorta recept

Haltorta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg keményebb húsú hal pl:  busa
    • 1 cs újhagyma
    • 1 cs petrezselyem
    • 2 dl főzőtejszín
    • 10 dkg rizs
    • 2 evőkanál halfűszer
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl víz
    • bors
    • 2 cs bacon
    • 2 citrom

    Elkészítése:
    A halat megtisztítom és kb 2cm-es kockákra vágom. Egy tálba teszem a halat hozzákeverem a felaprított a petrezselymet, az újhagymát a rizst a főzőtejszínt a tojást és a fűszereket. Összekeverem és a baconnal kibélelt formába öntöm a keveréket. A tetejét befedem a maradék baconnel (én felkockáztam mert kevés maradt)a végén a felszeletelt citromkarikákkal díszítem.
    40 perc alatt 190 fokon készre sütöm, citrom szeletekkel tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá